Agil coachningAgil-coach

När vi ställer om till agila arbetsmetoder så övergår mycket av förväntan på leverans från individen till teamet. Och I takt med växlande sammansättningar, kontext och inte minst uppgifter så behöver ett team ständig reflektion. För de som funderar på eller håller på med en omställning till mer agilt arbete, är de agila coacherna en framgångsfaktor.

Låt oss få presentera några av våra agila coacher

Agil coach ADDQ - Petra Sporre

Petra Sporre

Agil coach

Petra har de senaste 15 åren varit med att införa flertalet aktiviteter inom Agil/SAFe. Hon är en glad, inlyssnande, inspirerande och nyfiken ledare med stor erfarenhet inom IT och systemförvaltning samt projektledning/styrgrupp.

Agil coach ADDQ - Emanuel Ramsell

Emanuel Ramsell

Agil coach

Emanuel är strukturerad, analytisk och letar alltid möjligheter till förbättringar och att lära sig nya saker. Han har lång erfarenhet av att arbeta med högpresterande agila team i systemutvecklingsprojekt som utvecklare, QA och som Agil coach.

Agil coach ADDQ - Alixander Ansari

Alixander Ansari

Agil coach

Alixander har flera års erfarenhet från fordonsbranschen samt erfarenhet från alla nyckelroller såsom testare, testledare, CM, integration, automatisering & processer. Han är en driven och ambitiös ingenjör med passion för problemlösning.

Agil coach - Deni Aganovic

Deni Aganovic

QA coach

Denis största drivkraft är att utveckla personer, projekt och verksamheter, att kunna använda sin kompetens och erfarenheter till att lyfta andra till nya höjder. Han har gedigen erfarenhet av uppdrag i en ledande och coachande roller.

Agil coachning för snabb anpassning

Agila metoder möjliggör att arbeta mer flexibelt och produktivt för att hänga med i dagens snabbföränderliga värld. De flesta organisationer har idag insett att förmågan att snabbt anpassa sig till marknadens krav och verksamhetens behov är en av de viktigaste faktorerna för framgång. Att arbeta agilt innebär bland annat att snabbt kunna anpassa sig till förändringar och på ett strukturerat sätt involvera relevanta intressenter i ett projekt. För att lyckas med det krävs genomtänkt kommunikation i projektets olika faser. Förmågan att lyssna på intressenter och använda deras kunskap och erfarenhet är ett sätt att säkerställa att din leverans möter behov och skapar nytta.

I skiftet från ledarskap i industriåldern till ledarskap i kunskapsåldern är en viktig del för en agil coach att veta när struktur behövs - inte vilken struktur. Det är svårt att fatta kraftfulla beslut som leder till resultat. Ett strukturerat arbetssätt och en process för strategi och beslutsfattande ökar dina förutsättningar att lyckas.

Våra agila coacher underlättar för organisationens medarbetare att själva hitta lösningar och ta sig framåt mot målet genom att ställa frågor och ta bort hinder. Ofta handlar det om att skapa utrymme eller mod att agera för de personer som har kunskap om vad som ska göras och hur det ska göras. För en agil coach är det viktigt att vara lyhörd och ta fram de verktyg som lämpar sig bäst för den specifika situationen och personerna som är inblandade.

 

Behöver ni hjälp med QA? Fyll i formuläret så kontaktar vi dig.

Agil coachning - ADDQ och Cerner
Kundcase

Agil coachning för bättre arbetsprocess hos Cerner

När Cerner stod inför utmaningen att de hade svårt att hitta en gemensam arbetsprocess för alla utvecklingsteam hörde de av sig till oss. Vilket i slutänden ledde till ökad produktkvalitet, en bättre metod för kravdokumentation och kortare ledtider på utvecklingsärenden. 

LÄS OM CASET HÄR

Jobba som agil coach - ADDQ
Jobba Hos oss

Vi behöver fler Agila Coacher

Här hittar du kollegor med gemensamma värderingar, en stor portion nyfikenhet, kreativitet och engagemang. Hos oss utgår vi från dina behov och du får unika möjligheter att själv välja förmåner, utbildningar, trivselinitiativ och hur du vill utvecklas i din roll. Vi ger dig de verktyg du behöver och vi skapar tillsammans de bästa förutsättningarna för att du ska kunna växa som individ och medarbetare.

JOBBA HOS OSS

Mer om agila arbetssätt

Vanliga frågor om agil testning
Frågor och svar

Vanliga frågor om agil testning

Vi har samlat de vanligaste frågorna vi får kring agil testning och hur du jobbar med förbättringar i system, arbetssätt eller i utvecklingsprocesser. Här kan du ta del av vad våra experter svarat. 

TILL FRÅGORNA OCH SVAREN >

Modellera din agila teststrategi
Guide

Modellera din agila teststrategi

För att framgångsrikt lyckas få en bra bild över hur en organisation ska gå tillväga för att inleda eller fördjupa sitt kvalitetsarbete krävs det först och främst att det finns en gemensam grund att stå på. Det är här den viktiga teststrategin kommer in i bilden.

HÄMTA GUIDEN >

6 steg mot en agil kravprocess som maximerar verksamhetsnyttan
Bloggartikel

6 steg mot en agil kravprocess som maximerar verksamhetsnyttan

Ett agilt arbetssätt innebär att verksamheten har den smidighet som krävs för att ständigt förbättras och utvecklas för att nå sina mål.

LÄS ARTIKELN >