Jobba hos oss

Drivs du som vi av nyfikenhet? Vill du få världen att fungera bättre? Gillar du att utvecklas tillsammans med andra och är till och med lite nörd när det kommer till test, ux, krav, automatisering, continouous, prestanda eller kvalitet över lag? Då tycker vi att du ska höra av dig till oss! 

Vi söker dig som vill leda utvecklingen inom kvalitetssäkring framåt, inte följa den.

Vi tror på en blandning av personligheter som delar samma värderingar och kultur har alltid varit viktig för oss. När du som anställd får möjlighet och frihet att själv så mycket som möjligt får vara med och påverka – metoder, utveckling, utbildning, ledighet osv bidrar det till den arbetsplats vi alla vill ha.

 

Roller vi söker

Testledare
Sthlm

Testledare

Du värdesätter att jobba på ett företag med uppmuntrande miljö där man delar framgång och lär av varandra samt där du får möjlighet att vidareutveckla dina kunskaper.Du har ett stort intresse av kvalitetssäkring, test och coachning där du arbetar drivet och framåtsträvande.

Läs mer
Testautomatiserare
Gbg/Sthlm

Testautomatiserare

Vi söker dig som vill arbeta med tekniskt testande, utforskande testning och testautomatisering på ett företag där det även finns möjlighet att utvecklas inom andra affärsområden. Du har teknikintresse och förstår logiska samband mellan IT-system samt har förmåga att se till affärsnyttan hos våra kunder. 

Läs mer
UX/Tjänstedesigner
Gbg

UX/Tjänstedesigner

Vi söker dig som vill hjälpa kunder framåt med sin UX- och tjänstedesign! Du vet hur viktigt ett strukturerat arbete med UX är och engagerar dig för en bättre designprocess i produktutvecklingen. Du inspirerar andra och har ett driv att hjälpa kunder och kollegor framåt samt reder ut både stora och små problem i vardagen.

Läs mer

SE ALLA ROLLER VI SÖKER

 

EN FRISK OCH HÅLLBAR ARBETSPLATS

Vi är ett Healthy Place to Work

Företag som strävar efter att skapa en frisk och hållbar arbetsplats med ett förebyggande och aktivt hälso- och arbetsmiljöarbete kan bli ett Healthy Place to Work, powered by OneLab. Genom att hjälpa medarbetare att undvika hälsoproblem skapas förutsättningar för att vara en attraktiv arbetsplats med hög produktivitet. 

I praktiken betyder det att:

❤️ Vi har genomfört minst en digital hälsokoll eller hälsoundersökning för att identifiera och kartlägga hälsorisker hos våra medarbetarna. Vi gör en varje år.

❤️ Att de med identifierade hälsorisker har fått hjälp av ett medicinskt team med åtgärder de själva kan göra för ett ökat välmående och för att undvika framtida hälsoproblem.

❤️ Samt att tagit fram en plan för ett kontinuerligt och systematiskt arbete framåt kring arbetsmiljö- och hälsofrågor i organisationen.

Vi är superstolta över denna utmärkelse och jätteglada över att främja en välmående arbetsplats med välmående medarbetare. 

Här är en arbetsplats för hela dig

star

Kompetensutveckling

Ständigt lärande är ett av våra absolut starkaste grundfundament. Att utvecklas för att vara de absolut bästa konsulterna marknaden kan erbjuda. Att lära, både av våra framgångar och misstag.

activity

Aktiviteter

Vem som helst av oss kan ta initiativ och driva aktiviteter och events. Därför händer det något nästan hela tiden. Allt från skidresor och vinprovningar till hackathons och utbildningar.

strength

Träning

Ja, precis som andra företag erbjuder vi friskvård. Men vi talar inte om vilken anläggning du måste bli medlem på utan det bestämmer du själv, bara det är okej enligt rådande regler från skatteverket.

aw

After work

Att umgås i glada vänners lag. Det tycker vi om. Och vi är väldigt nyfikna. Det är en vinnande kombination. Att träffas med öppenhet och respekt för varandra och varandras olikheter. Spännande möten blir det.

LÄS MER

20191018_155601(0)

Våra attityder

Visste du att bolag som faktiskt tror på något och som vågar jobba med att formulera gemensamma, sanna attityder som får styra bolagets utveckling, i allt väsentligt får en mycket snabbare utveckling än de bolag som inte gör det. Dessutom får man en starkare kultur, generellt mer nöjda medarbetare som i sin tur ger nöjdare kunder.

Att vara ett värderingsstyrt bolag är inget vi ”hakat på” det senaste året eller så. Vi har faktiskt haft det med oss från dag ett, när bolaget grundades.

LÄS MER

samhallsansvar-earth

Samhällsansvar

För att kunna skapa en värld som fungerar och ett liv som fungerar behöver vi också titta på vad vi kan bidra med till samhället i stort. För världen är ju så mycket större än bara du och jag.

Ingen kan göra allt men alla kan göra något och vi är övertygade om att det till slut kommer att göra skillnad.

LÄS MER

Några av våra medarbetare

david rosshagen

David Rosshagen

Prestandatestledare

David har bred erfarenhet främst inom prestandatest, optimering och tekniska test. Han gillar att arbeta i team, där olika erfarenheter och synvinklar ofta ger bra kvalité samt nya angreppssätt på arbetsuppgifterna.

Elin Skoog

Elin Skoog

Ux-designer

Elin är en engagerad UX-designer med erfarenhet av fordonsindustrin. Hon motiveras av att förstå samspelat mellan produkt och användare och ser sig själv som en representant för användarnas behov.

sanna huhta

Sanna Huhta

Teknisk testare

Sanna är en teknisk testare med utvecklarbakgrund och stort intresse av testautomatisering. Som person är hon lugn, analytisk och prestigelös och en mycket omtyckt social teammedlem.

roland pettersson

Roland Pettersson

Testledare

Roland är testledare med lång erfarenhet från den finansiella sektorn från såväl verksamhetssidan som från IT. Han är en drivande person som får saker att hända och med hög leveransprecision.

kicki gustafsson

Kicki Gustafsson

Teknisk Testledare

Kicki har gedigen kompetens inom test och testledning med stor teknisk bredd och analytisk förmåga. Hon är hjälpsam, prestigelös, ordningsam och strukturerad och tar sig gärna an nya utmaningar.

peter hedren

Peter Hedrén

Kravanalytiker

Peter har lång erfarenhet i globala roller som kravanalytiker, testledare och projektledare varav merparten internationellt. Han har också stor vana att hålla presentationer på olika nivåer i organisationer.

daniel ehrlin

Daniel Ehrlin

Testautomatiserare

Daniel har gedigen erfarenhet av agil utveckling både i stora företag och små startups. Han är strukturerad och noggrann och räds inte eget ansvar. Konstant lärande är en naturlig del i hans förhållningssätt.

TRÄFFA ALLA KONSULTER