Anlita oss

Vi hjälper er med kvalitetssäkring - från kravställning, strategier inom test och ux-design till prestanda, automatisering och säkerhet. Målet är att skapa tydliga affärsnyttor för dig som kund. Genom att arbeta affärsdrivet gynnas du ekonomiskt och det hjälper till att bygga ett starkt förtroende hos dina användare. Med nya flexibla metoder och verktyg hjälper vi till att frigöra tid, optimera kostnaderna och korta utvecklingstiderna med rätt kvalitet.

SÅ JOBBAR VI

Rätt kvalitet med fokus på affärsvärde

I uppdrag jobbar vi för att lyfta fram vad som ger störst affärsvärde för dig och din verksamhet. Det kan handla om förbättringar i system, arbetssätt eller i utvecklingsprocesser. Eller att göra rätt avvägningar mellan tid, kostnad och kvalitet med affärsvärdet i fokus. Att prioritera och hitta rätt balans mellan tid, kostnad och funktionalitet blir avgörande när allt går fortare. Liksom att definiera rätt kvalitet som den kvalitet kunden är beredd att betala för. Inte mer och inte mindre.

Ett framgångsrikt kvalitetsarbete börjar i det affärsvärde som utvecklingen ska generera. Där rätt kvalitet definieras utifrån varje företags verklighet och affärsmål. Insikten om vad som är rätt kvalitet och vilka faktorer som påverkar kundupplevelsen gör att leveransen kan effektiviseras med nöjdare kunder som resultat. Därefter handlar det om att identifiera eventuella kompetensbrister, resursglapp och ineffektiva arbetsprocesser för att veta var riskerna för kvalitetsbrister är som störst.

Lämna dina uppgifter här så hör vi av oss inom kort

Kundcase - ADDQ & Daniel Wellington
KUNDCASE

Daniel Wellington moderniserar sin QA

Tillsammans med teamen hos Daniel Wellington har vi jobbat för att utveckla och definiera en central teststrategi. I det stora hela finns det nu ett större och mer tydligt ägandeskap av kvalitet i processer och leveranser, men det finns också ett större engagemang i frågor som rör just testning.

LÄS MER OM CASET

ADDQ - Jobba hos oss
VÄLKOMMEN ATT VARA MED

Vill du få världen att fungera bättre?

Vi drivs av att göra så att världen omkring oss och dig fungerar lite bättre. Vi drivs av att hjälpa våra kunder att hitta rätt kvalitet i sina produkter, programvaror och system.

Vi drivs av att kontrollera så att saker fungerar som utlovat och vi drivs av se hur vi med vår kompetens kan få just världen omkring dig att fungera lite bättre tack vare att de saker, ting och innovationer du omger dig med håller vad de lovar.

JOBBA HOS OSS

Några av våra kunder

Inspiration

Kunskapsbiblioteket
FÖRDJUPA DIG

Kunskapsbiblioteket

I kunskapsbiblioteket hittar du guider, webinars, infografik, checklistor och annat innehåll som går lite mer på djupet kring olika delar inom QA.

TILL KUNSKAPSBIBLIOTEKET

Bloggen
SENASTE NYTT

Bloggen

På bloggen delar vi med oss av vår kunskap, insikter, trender och erfarenheter när det gäller automatisering, prestanda, ux, agila metoder, it-säkerhet, test och krav.

TILL BLOGGEN

Events
MISSA INGET

Events

Vi håller löpande olika typer av events - föreläsningar, after works, meet-ups, nätverksforum och dylikt. Både digitalt och fysiskt. Se till att du blir inbjuden.

PRENUMERERA