Offensiv CybersäkerhetPentestare

Den breda definitionen kring offensiv säkerhet innefattar flertalet offensiva men etiska aktiviteter där syftet är att identifiera brister och sårbarheter genom att exempelvis utföra riktade attacker mot mjukvara, system och tjänster. Dessa tjänster genomförs likt en attackerare som ansamlat sig information från publika, eller, slutna informationskällor eller genom tilldelad detaljerad information inför uppdraget.

Penetrationstestning - ADDQ

Penetrationstestning

Antalet IT-attacker ökar för var dag och kostnaderna för dessa kan bli förödande. Genom penetrationstester av er externa infrastruktur, webbapplikationer och interna IT miljöer identifieras svagheter och möjligheter för hur angripare skulle kunna ta över er domän. 

external exposure analysis - ADDQ

External Exposure Analysis

Det är inte alltid så lätt att veta hur mycket som exponeras utåt mot internet. Vill ni få samma perspektiv och insikt om din attackyta som en verklig angripare har?

Red Teaming Exercise - ADDQ

Red Teaming Exercise

Vid ett Red Teaming utförande så kommer ni få en total genomlysning av ert bolag ur en angripares aspekt. Ni kanske har en nästan openetrerbar extern miljö, men hur står det till med er fysiska säkerhet?

Threat Intelligence - ADDQ

Threat Intelligence

Hur mycket information från ert bolag finns tillgängligt online? Mer än vad ni tror skulle vi säga - sociala medier, öppen källkod, läckta lösenord med mera. Vi hjälper er att bedöma potentiella hot och skadliga händelser som behöver åtgärdas - innan de händer.

 

 

CASA - ADDQ

CASA

Vid bolagsuppköp är det av största vikt att göra en proper undersökning av det nya bolagets säkerhetsställning. Vi kan säkerhetsställa om detta bolag har tillräckligt säker miljö för denna att kopplas samman med er infrastruktur.

Behöver du hjälp med säkerhet ? Fyll i formuläret så kontaktar vi dig.

IT-säkerhetskonsult ADDQ - Patrik Jezierski

Patrik Jezierski

IT-säkerhetsspecialist

Patrik har flera års erfarenhet av att arbeta med IT-säkerhet ur flera perspektiv. Hans tekniska kunskap är både djup och bred då hans nyfikenhet och kreativa förmåga lätt tar sig an nya uppgifter. Under åren har han hunnit verkat inom flera olika sektorer där han haft flera olika ansvarsområden.

IT-säkerhetskonsult ADDQ - Jesse Watson

Jesse Watson

IT-säkerhetsspecialist

Jesse gillar nya utmaningar och har alltid lärande och utveckling som mål. Han har erfarenhet från olika projekt med högt tempo och har lätt att jonglera flera samtidiga arbetsuppgifter. Han är en avslappnad person som har en lugnande effekt i teamet.

IT-säkerhetskonsult ADDQ - Jon Jezierski

Jon Jezierski

IT-säkerhetsspecialist

Jon är en driven, inkluderande och passionerad IT-säkerhetsspecialist som alltid har ett leende på läpparna. Under åren har han hunnit verkat inom de flesta sektorer och är en van presentatör för både små som stora grupper.

It-säkerhetskonsult ADDQ - Mattias Döj

Mattias Döj

IT-säkerhetsspecialist

Mattias har nära till skratt och uppskattar att träffa nya människor samt inkludera nya människor. Han har under sin tid inom it-säkerhet arbetat globalt och rest världen runt för att utföra en mängd olika penetrationstester.

Kostnadsfri hotbildsanalys
ERBJUDANDE

Kostnadsfri hotbildsanalys

- Övergripande hotbedömning
- Insikter för din organisation
- Rekommendationer för förbättrad säkerhet

Ta kontroll över er digitala säkerhet nu.

STARTA HÄR

Vad definierar ett bra lösenord
BRA ATT HA KOLL PÅ

Vad definierar ett bra lösenord?

Företagspolicyn säger åtta tecken som måste uppfylla en lösenordskomplexitet av versaler, gemener, nummer och ett specialtecken. Men det räcker inte på långa vägar säger vi.

LADDA NER SOM PDF

Mer om säkerhet

Skillnaden mellan sårbarhetsskanning och pentest
Bloggartikel

Skillnaden mellan sårbarhetsskanning och pentest

I dagens digitala värld blir det allt viktigare att ditt företags samlade information inte kan hittas och tas av andra. Därför bör du kontinuerligt jobba för en bättre säkerhet genom att löpande göra tester för att ta reda på om det finns sårbarheter.

Läs artikeln
Lösenord som är lätta att knäcka
Infograf

Lösenord som är lätta att knäcka

Människor är lata av naturen och det blir därför helt naturligt  att man väljer ett lösenord som "Acme2019!", eftersom det räcker för att uppfylla alla krav i en lösenordspolicy. Men för en angripare är det både välkänt, lätt att gissa och lätt att knäcka.

Till Infograf
IT-säkerhet vid SaaS lösningar - vad ska du tänka på
Bloggartikel

IT-säkerhet vid SaaS lösningar - vad ska du tänka på

Det blir alltmer vanligt att använda sig av SaaS (software as a service) men dessvärre köper allt för många en SaaS lösning med samma inställning som vid köp av en bil, de förväntar sig att den som byggt bilen har sett till att den är säker och bra.

Läs artikeln