Defensiv CybersäkerhetPentestare

Defensiv säkerhet skyddar er under alla omständigheter. Det inkluderar allt från analys till komplett skydd av nätverksinfrastruktur genom design, implementation och utbildning för att säkerställa att ni besitter den teknologi och kunskap för att detektera, förhindra och reagera på potentiella hot.

Säker nätverksdesign - ADDQ

Säker nätverksdesign

En säker och välplanerad nätverksdesign är av yttersta vikt för att minimera de gap i nätverket som oftast är direkta mål för en attackerare. Genom att ha en väldefinierad plan för exempelvis segmentering, kritiska system, access kontroller, övervakning, nätverksskydd och loginsamling blir det också enklare att få indikationer på potentiella intrång eller anomalier i nätverket och på så sätt snabbt förhindra eller försvåra för en attackerare.

Advanced Threat Protection - ADDQ

Advanced Threat Protection

I en miljö med avsaknad av kontinuitet i övervakning och real-tids visualisering, detekteras ofta hoten i ett alldeles för sent skede vilket leder till en större skada, delvis rent kostnadsmässigt men även utifrån en resursallokering. Vi vet hur man bör bygga och konfigurera dessa tjänster, men även hur man kan finjustera policys för att öka och förbättra skydd och detektering mot attacker som bland annat våra penetrationstestare använder.

preventiv utbildning säkerhet ADDQ

Preventiv utbildning

Hotbilder och skyddsmekanismer är under ständig förändring och även om många funktioner är dynamiska och automatiska behövs en bakomliggande förståelse. För att öka kunskap och bygga kompetens som möjliggör en mer effektiv hantering av er säkerhet tillhandahåller vi utbildningar. Säkerhetstjänster är sällan något man sätter upp en gång och sedan inte uppdaterar. Best practice, nya funktioner och generella tips för er plattform är något som vi kan erbjuda hjälpa med.

Behöver du hjälp med säkerhet ? Fyll i formuläret så kontaktar vi dig.

IT-säkerhetskonsult ADDQ - Jon Jezierski

Jon Jezierski

IT-säkerhetsspecialist

Jon är en driven, inkluderande och passionerad IT-säkerhetsspecialist som alltid har ett leende på läpparna. Under åren har han hunnit verkat inom de flesta sektorer och är en van presentatör för både små som stora grupper.

It-säkerhetskonsult ADDQ - Mattias Döj

Mattias Döj

IT-säkerhetsspecialist

Mattias har nära till skratt och uppskattar att träffa nya människor samt inkludera nya människor. Han har under sin tid inom it-säkerhet arbetat globalt och rest världen runt för att utföra en mängd olika penetrationstester.

IT-säkerhetskonsult ADDQ - Patrik Jezierski

Patrik Jezierski

IT-säkerhetsspecialist

Patrik har flera års erfarenhet av att arbeta med IT-säkerhet ur flera perspektiv. Hans tekniska kunskap är både djup och bred då hans nyfikenhet och kreativa förmåga lätt tar sig an nya uppgifter. Under åren har han hunnit verkat inom flera olika sektorer där han haft flera olika ansvarsområden.

IT-säkerhetskonsult ADDQ - Jesse Watson

Jesse Watson

IT-säkerhetsspecialist

Jesse gillar nya utmaningar och har alltid lärande och utveckling som mål. Han har erfarenhet från olika projekt med högt tempo och har lätt att jonglera flera samtidiga arbetsuppgifter. Han är en avslappnad person som har en lugnande effekt i teamet.

iStock-1142686397 [Konvert]
DIGITAL SÄKERHET

Kostnadsfri hotbildsanalys

Upptäck sårbarheter, identifiera styrkor och få insikter som stödjer din cybersäkerhetsstrategi. Med hjälp av resultatet kan du sen planera och besluta om vilka åtgärder som ska tas för att minimera hotbilden och därmed använda era resurser på ett mer effektivt sätt.

STARTA HÄR

Penetrationstest guide tredjepartslösningar
frågor och svar

Vi svarar på de vanligaste frågorna om it-säkerhet

Vi har samlat de vanligaste frågorna vi får kring it-säkerhet och hur man får man in säkerhet i utvecklingsprocessen.
Här kan du ta del av svaren.

TILL SVAREN

Mer om säkerhet

Skillnaden mellan sårbarhetsskanning och pentest
Bloggartikel

Skillnaden mellan sårbarhetsskanning och pentest

I dagens digitala värld blir det allt viktigare att ditt företags samlade information inte kan hittas och tas av andra. Därför bör du kontinuerligt jobba för en bättre säkerhet genom att löpande göra tester för att ta reda på om det finns sårbarheter.

Läs artikeln
Lösenord som är lätta att knäcka
Infograf

Lösenord som är lätta att knäcka

Människor är lata av naturen och det blir därför helt naturligt  att man väljer ett lösenord som "Acme2019!", eftersom det räcker för att uppfylla alla krav i en lösenordspolicy. Men för en angripare är det både välkänt, lätt att gissa och lätt att knäcka.

Till Infograf
IT-säkerhet vid SaaS lösningar - vad ska du tänka på
Bloggartikel

IT-säkerhet vid SaaS lösningar - vad ska du tänka på

Det blir alltmer vanligt att använda sig av SaaS (software as a service) men dessvärre köper allt för många en SaaS lösning med samma inställning som vid köp av en bil, de förväntar sig att den som byggt bilen har sett till att den är säker och bra.

Läs artikeln