Ledning & Coachning

Våra QA-coacher och ledare hjälper er med planering och styrning av testarbetet som skapar mest verksamhetsnytta och affärsvärde utifrån era egna förutsättningar. Ett projekt genomgår många olika faser och detta påverkar även kvalitetsarbetet. Då är det viktigt att ha ett ledarskap och metoder som kan svara upp mot projektets många utmaningar.

Agil-coach

Agil coachning

Genom agila principer skapar våra coacher en kontinuerlig process för förändringsarbetet som ägs och drivs av er själva. Ni får en tydlig plan för vilka förändringar som är mest prioriterade och vad ni kan vinna på dem. Genom införande i korta förbättringscykler ser man snabbt konkreta resultat.

 

MER OM AGIL COACHNING >

Testledare

Testledning

Ju längre ni når i testprocessen, desto dyrare är det att åtgärda de fel du upptäcker. Samtidigt gäller det att prioritera vad man ska testa och när så att inte kostnaderna drar iväg. Vi hjälper dig att testa affärsdrivet – det vill säga på rätt nivå vid rätt tidpunkt genom hela utvecklingskedjan.

 

MER OM TESTLEDNING >

MED ERA BEHOV I FOKUS

Bred och djup kunskap inom förändring

Dagens snabba utveckling ställer höga krav på alla som jobbar med kvalitetssäkring och utveckling. Saker ska gå snabbare än någonsin, samtidigt som nya verktyg, metoder och arbetssätt ständigt dyker upp. Det gör det till ett måste att hänga med i svängarna, vilket ibland är svårt att hinna med. Om ett team saknar kompetenser som är viktiga för att kunna säkerställa arbetet innebär det ett hinder, effektiviteten och värdet av det som levereras kommer förr eller senare bli lidandes. Att definiera och klargöra ett behov är dock inte alltid så lätt, ibland kan en utmaning bero på andra saker än man tror när man väl börjar grotta i det.

Det är för dessa utmaningar och behov vi finns till. Det kan handla om time-to-market, organisatoriska och kulturella förändringar eller kompetenslyft inom ett specifikt område. Genom vår kompetens och erfarenhet inom olika delar i kvalitetssäkringsarbetet kan vi matcha just de behov ni har. Vi jobbar lean, agilt och med kontinuerliga förbättringar. Vi har både bred och djup kompetens och erfarenhet av att hjälpa kunder komma vidare i sin förändringsresa kopplat till förbättring inom test, automation, process och lärande.

Lämna dina uppgifter här så hör vi av oss inom kort

Svar på frågor om agil testning - ADDQ
FRÅGOR OCH SVAR

Vi svarar på de vanligaste frågorna om agil testning

Vi har samlat de vanligaste frågorna vi får kring agil testning och hur du jobbar med förbättringar i system, arbetssätt eller i utvecklingsprocesser. Här kan du ta del av svaren .

TILL FRÅGORNA

Nyfiken på att jobba hos oss - ADDQ
VÄLKOMMEN ATT VARA MED

Är du också nyfiken?

Hos oss både får och uppmuntras alla medarbetare att vara med och påverka, dela med sig och driva. Grunden är våra gemensamt framtagna attityder och passionen för rätt kvalitet och maximalt värdeskapande som vi förenas kring. För när vi får utmana traditionella metoder och arbetssätt, så uppstår det energi och saker och ting händer. När vi låter passionen få utrymme tar vi oss framåt, lär av varandra och växer tillsammans.

När vi hyllar nyfikenheten skapas innovationer.

JOBBA HOS OSS

Några av våra kunder

Inspiration

Kundcase
FRAMGÅNGsSTORYS

Kundcase

Vi är väldigt stolta över alla våra samarbeten med våra kunder som vill leverera produkter och tjänster med rätt kvalitet. Här kan du läsa om några av dem som lyckats.

TILL KUNDCASEN

Bloggen
SENASTE NYTT

Bloggen

På bloggen delar vi med oss av vår kunskap, insikter, trender och erfarenheter när det gäller automatisering, prestanda, ux, agila metoder, it-säkerhet, test och krav.

TILL BLOGGEN

Events
MISSA INGET

Events

Vi håller löpande olika typer av events - föreläsningar, after works, meet-ups, nätverksforum och dylikt. Både digitalt och fysiskt. Se till att du blir inbjuden.

PRENUMERERA