Våra konsulter

Vi drivs av att hjälpa våra kunder att hitta rätt kvalitet i sina produkter, programvaror och system.  Nyfikenheten, viljan att hjälpa och dela med oss, den breda och djupa kompetensen och passionen för mötet mellan människa och teknik utgör själen hos oss allihop.

ANLITA EN KONSULT

Våra konsulter

Expertområden
Abi Waqas Asmat

Abi Waqas Asmat

Test, Automation

Waqas är senior QA Coach och specialiserad inom testautomatisering, från att bygga automatiserade ramverk till pipelines och testarkitektur. Han brinner för smarta lösningar och att uppnå högsta kvalitet i tvärfunktionella team.

Adam Thelin

Adam Thelin

Test

Adam är har erfarenhet av agila projekt, samt olika verktyg som Azure DevOps, ReQtest. Han har dessutom jobbat som utbildare för kurser i programmering, automatisering, teststrategier och bugghantering. Hans intresse av att lära sig mer för att kunna applicera sitt kunnande på nya sätt är oändligt.

Albert Berquist

Albert Berquist

Test & Mät

Albert är en drivande utvecklare av test- och mätsystem. Han är noggrann, analytisk och strukturerad och med sin sociala kompetens skapar han lätt nya kontakter och förtroende hos andra. 

Alexander Jonsson

Alexander Jonsson

Automation

Alexander är en driven och nyfiken testare med stort teknikintresse. Konstant sökandes efter mer kunskap och trivs bäst i dynamiska miljöer där det händer mycket.

Alexandra Strömdahl

Alexandra Strömdahl

Test, Ledning & Coachning

Alexandra är en flexibel och pålitlig lagspelare med stort intresse för problemlösning, samarbeten, kunskapsdelning och kontinuerliga kvalitetsförbättringar. Hon har arbetat med internationella team och tvärfunktionella intressenter från olika länder.

Alixander Ansari

Alixander Ansari

Krav, Ledning & Coachning

Alixander har flera års erfarenhet från fordonsbranschen samt erfarenhet från alla nyckelroller såsom testare, testledare, CM, integration, automatisering & processer. Han är en driven och ambitiös ingenjör med passion för problemlösning.

 

Anders Isacson

Anders Isacson

Test & Mät

Anders är en konsult med lång erfarenhet av systemdesign. Han gillar att jobba självständigt och samordna sitt arbete med andra för att uppnå bästa möjliga kundnytta.

Andreas Fransson

Andreas Fransson

Krav, Ledning & Coachning

Andreas är en god lyssnare och kommunikatör vars fokus är att den slutliga lösningen på bästa sätt uppfyller behovet. Genom åren har han skaffat sig erfarenhet inom systemförvaltning, projekt och teamarbete.

 

Andreas Kjellander

Andreas Kjellander

Test

Andreas är en testautomatiserare med en stark förmåga att utveckla och underhålla automatiserade tester. Han har en hög förståelse för olika tekniska verktyg och tekniker som behövs för att bygga och underhålla automatiserade testmiljöer. Andreas är också en noggrann person som ser till att testerna körs effektivt och ger värdefulla resultat.

Andreas Roth

Andreas Roth

Säkerhet

Andreas är en full stack developer med vikt på frontend som gillar ny teknik. Han har erfarenhet av olika programmeringsspråk, tekniker, branscher och plattformar - från mobilt till applikation och webb. I tidigare uppdrag har han också jobbat i både Scrum och SAFe.

Andreas Runn Hillbom

Andreas Runn Hillbom

Krav

Andreas är en lyhörd kravanalytiker med lång erfarenhet av kravarbete i olika former. Han drivs av att arbeta med uppdrag som är prioriterade och ger märkbar nytta och då allra helst i nära samarbete med verksamhetsexperter och användare.

 

Anne Nordin Chu

Anne Nordin Chu

Test

Anne har bland annat haft roller som testanalytiker, testledare och business analyst inom dataanalys och värdepapper. Hon är en positiv och driven problemlösare som vill uppnå resultat genom kommunikation och förbättringar.

Anneli Halld'n

Anneli Halld'n

Krav, Ledning & Coachning

Anneli har en bred erfarenhet av kravarbete i olika typer av IT-projekt och förvaltning som kravanalytiker, utvecklare, scrum master och produktägare. Hon är analyserande, initiativrik och ansvarstagande och gillar att organisera och strukturera ett agilt arbetssätt.

Aron Tydén

Aron Tydén

Säkerhet

Arons expertis är nätverkssäkerhet och han har en lång erfarenhet av Fortinets säkerhetslösningar. Han är en fena på Advanced Threat Proection och brandväggar och gillar nya utmaningar.

Björn Gustavsson

Björn Gustavsson

Automation, Prestanda

Björn har erfarenhet inom test och kvalitetssäkring från flera olika branscher och verksamhetsområden. Hans huvudfokus är prestandatest men har även gedigen erfarenhet inom testautomatisering och migrering.

 

Björn Svedberg

Björn Svedberg

Test & Mät

Björn är en erfaren konsult med systemdesign/utveckling av test- och mätsystem som sin främsta förmåga. Han trivs i de flesta miljöer och sällskap och arbetar gärna i team.

Björn Åström

Björn Åström

Test, Automation

Björn är en noggrann, strukturerad och nyfiken person som gillar att lära sig. Han har bred kunskap inom test både inom automatiserad och manuell testning men med störst fokus inom testautomatisering. De tekniker han främst gillar att arbeta med är Selenium, Java och Jenkins.

Carl Thyberg

Carl Thyberg

Ledning & Coachning

Carl är en erfaren projektledare med en hög förståelse för projektledningens olika aspekter. Han är duktig på att planera, koordinera och övervaka projektets framsteg och säkerställa att projektet levereras i tid och inom budget. Carl är också en lyhörd och engagerad ledare som ser till att alla som deltar i projektet får till sin kommunikation med varandra.

Carlmichael Lönnberg

Carlmichael Lönnberg

Automation, Prestanda, Ledning & Coachning

Carlmichael är öppensinnad och ambitiös och har teknisk bakgrund som javautvecklare med erfarenhet från både frontend och backend. Numera har han valt att specialisera sig inom test och QA, främst med testautomatisering, teststrategier och prestandatest. 

Caroline Törngren

Caroline Törngren

Krav

Caroline är en metodisk och noggrann person som verkligen kommer till sin rätt och trivs i rollerna kravanalytiker och Scrum master. Hon har lång erfarenhet av kravhantering i olika roller och bra koll på hela utvecklingsprocessen. Nyfikenheten är stor och hon gillar nära samarbeten.

Cecilia Avellan Hultman

Cecilia Avellan Hultman

UX, Test

Cecilia har över tio år från finansbranschen med börssystem och realtidsclearing som ställer höga krav på kvalitet och prestanda. Hennes största styrkor inom test är att hon är fokuserad, nyfiken, noggrann och drivande.

Cecilia Centerlind

Cecilia Centerlind

Krav, Ledning & Coachning

Cecilia har lång och bred erfarenhet av kravarbete i stora och mindre IT-projekt inom systemförvaltning och systemägarskap. Hon gillar att utveckla effektiva processer och ha tätt samarbete med verksamheten och utveckling.

Cecilia Thulin

Cecilia Thulin

Test

Cecilia är en nyfiken mjukvarutestare, med erfarenhet från fordons-, affärsintegrationsverktyg och webbgränssnitt. Hon tillför ett positivt tänkesätt och en praktisk färdighet till alla mjukvarutestteam och har jobbat med både hårdvara och mjukvara, end-to-end test och integrationstest.

Christer Jarl

Christer Jarl

Test & Mät

Christer är testsystemarkitekt med lång erfarenhet av mjukvaruutveckling inom test- mät- och produktionssystem. Han är grym på LabVIEW, design av databaser och testautomatisering.

Christoffer Hulth

Christoffer Hulth

Automation

Christoffer har jobbat med utforskande test i agila team och ser att hans nästa steg är skaffa sig djupare kunskap och erfarenhet inom automatiserade tester och att kombinera manuellt med automatiserat.

Cindy Sjöblom

Cindy Sjöblom

UX

Cindy är en industri- och produktdesigner med erfarenhet av design för både fysiska och digitala produkter. Hon gillar nya utmaningar och brinner för att designa produkter som förbättrar livskvaliteten för människor.

Dan Hernvall

Dan Hernvall

Automation

Dan gillar att lösa problem i befintliga lösningar genom kontinuerlig förbättring. Han tror på att prova sig fram och över tid bygga upp kunskap och erfarenhet. Han lär sig gärna nya tekniker och förnyar sina kunskaper kontinuerligt.

Daniel Ehrlin

Daniel Ehrlin

Automation

Daniel har gedigen erfarenhet av agil utveckling både i stora företag och små startups. Han är strukturerad och noggrann och räds inte eget ansvar. Kontinuerligt lärande är en naturlig del i hans förhållningssätt.

Daniel Åkerström

Daniel Åkerström

Krav, Test

Daniel är en nyfiken testare och BA som sätter kvalitet och kundnöjdhet som högsta prioritet. Med erfarenhet som både Scrum Master och testautomatiserare har han en stor verktygslåda för problemlösning och drar sig inte för avancerade utmaningar samt gillar att arbeta i ett engagerat team med likasinnade.

David Caranqui

David Caranqui

UX, Test, Automation

David har jobbat främst med utforskande tester mot mobila enheter och web men har även erfarenhet av automatisering med protractor och javascript. Han anser att det är en självklarhet att alltid ha slutanvändaren i fokus i sitt arbete.

 

David Larsen

David Larsen

Test

David har jobbat inom bank och finans-sektorn de senaste 10 åren i ett flertal delar av värdekedjan, från integrationstest till acceptanstest. Både i mindre och större projekt. Han drivs av att förbättra kvaliteten och skapa kundnytta.

David Rosshagen

David Rosshagen

Krav, Continuous, Prestanda, Ledning & Coachning

David är specialiserad på kvalitetssäkring, främst inom prestandatest, optimering och tekniska test. Han gillar att arbeta i team, där olika erfarenheter och synvinklar ofta ger bra kvalité samt nya angreppssätt på arbetsuppgifterna.

David Sillén

David Sillén

Test, Ledning & Coachning

David har under sin karriär jobbat i en agil kontext, bland annat i rollen som Scrum Master. Parallellt med den rollen har han även varit QA Engineer i korsfunktionella team. David är en naturlig ledare och privat är film den stora passionen.

Deni Aganovic

Deni Aganovic

Krav, Ledning & Coachning

Denis största drivkraft är att utveckla personer, projekt och verksamheter, att kunna använda sin kompetens och erfarenheter till att lyfta andra till nya höjder. De flesta av hans uppdrag har varit i en ledande och coachande roll.

 

Elin Skoog

Elin Skoog

UX

Elin är en engagerad UX-designer med erfarenhet av fordonsindustrin. Hon motiveras av att förstå samspelat mellan produkt och användare och ser sig själv som en representant för användarnas behov. Hon älskar att jobba i team och tror att de bästa lösningarna skapas tillsammans.

Emanuel Ramsell

Emanuel Ramsell

Ledning & Coachning

Emanuel är strukturerad, analytisk och letar alltid möjligheter till förbättringar och att lära sig nya saker. Han har lång erfarenhet av att arbeta med högpresterande agila team i systemutvecklingsprojekt som utvecklare, QA och som Agil coach.

Emma Skoog

Emma Skoog

Ledning & Coachning

Emma är senior testledare, testdesigner och testare med de utmärkande egenskaperna att vara lugn och metodisk med ett mycket stort fokus på målet. Hon har förmågan att få människor att trivas omkring henne och skapa lagkänsla för att gemensamt nå uppsatta mål.

Eva Eriksson

Eva Eriksson

Test

Eva har mångåriga erfarenhet av bank med gedigen kunskap inom system, flöden och arbetssätt, både som testledare och testare. Hon är analytiskt och är snabb på att sätta sig in i komplexa system och se samband. 

Fredrik Wallgren

Fredrik Wallgren

Test

Fredrik är en nyfiken mjukvarutestare och är extra intresserad av programmering och testautomatisering. Han strävar efter att lösa problem på eleganta och effektiva sätt genom kod och har erfarenhet av bland annat automatisering, webbapplikationer samt testning inom fordonsbranschen.

Glenn Norberg

Glenn Norberg

Test & Mät

Glenn är en ingenjör med öga för detaljer och ett brinnande intresse för testutveckling. Han har över 20 års erfarenhet av utveckling av testprogram och teststationer för elektronikproduktion.

Goran Trninic

Goran Trninic

Ledning & Coachning

Goran har erfarenhet av produktägarskap inom både hård- och mjukvara och har rest världen över för att hjälpa kunder att nå sina mål. Han är grym på att agera spindeln i nätet och har god kunskap i att vägleda team framåt.

Isabellé Bellarp

Isabellé Bellarp

Test

Isabellé är en entusiastisk och noggrann junior testledare som är passionerad för att förbättra testprocessen och säkerställa hög kvalitet på produkten. Hon har kunskaper inom testledning och kan hantera projekt och team på ett självständigt sätt.

Jan Sahlström

Jan Sahlström

Continuous, Automation, Ledning & Coachning

Jan är senior inom QA och har bred erfarenhet av mjukvaruutveckling. Han brinner för processförbättringar som skall underlätta för teamen samtidigt som det ska ge en kontinuerlig leverans av högkvalitativa lösningar. 

Jenny Tolf

Jenny Tolf

UX

Jenny är en nyfiken UX-designer med erfarenhet av fordonsbranschen och utbildning. Hon är energisk och målinriktad och brinner för att sätta människan i fokus. 

Jesper Czapnik

Jesper Czapnik

Säkerhet

Jesper är en engagerad och passionerad IT-säkerhetsspecialist med mer än 6 års branscherfarenhet. Jesper har arbetat inom flera sektorer inom IT och har god förståelse för samspelet mellan olika teknologier, människor och processerna däremellan. Han är driven, uppfinningsrik och lyfter gärna sina kollegors styrkor och fulländar ett team med sitt goda humör.

Jesse Watson

Jesse Watson

Säkerhet

Jesse gillar nya utmaningar och har alltid lärande och utveckling som mål. Han har erfarenhet från olika projekt med högt tempo och har lätt att jonglera flera samtidiga arbetsuppgifter. Han är en avslappnad person som har en lugnande effekt i teamet.

Jitka Nádeníková

Jitka Nádeníková

Test, Ledning & Coachning

Jitka har bred kunskap inom olika testmetodiker, testfallsdesign, felhantering och dokumentation. Både med agila metoder och klassiska vattenfallsprojekt. Hon gillar att tänka utanför ramarna och att jobba tillsammans med andra.

Johanna Kembro

Johanna Kembro

Krav, Ledning & Coachning

Johanna är en nyfiken projektledare och Scrum Master som tycker det är viktigt att involvera hela teamet i utvecklingsarbetet och gillar att hitta lösningar i grupp. I sitt arbete är hon tydlig, kommunikativ och visualiserar gärna sina tankar. Tidigare har hon haft roller som business analyst och testare och har en bred erfarenhet av olika branschspecifika system.

Johanna Larsson

Johanna Larsson

UX

Johanna drivs av att utvecklas och utmanas, och hon gillar att tillsammans med andra diskutera och spåna idéer som leder fram till förbättringar. Hon har erfarenhet av UX, industriell design och produktledning.

Johannes Grunedal

Johannes Grunedal

Test & Mät

Johannes har lång erfarenhet av test och har arbetat med testsystem- och mjukvaruutveckling i flertalet branscher. Han är driven, duktig på testautomatisering och har god kunskap i grafisk granssnittsdesign.

Jon Jezierski

Jon Jezierski

Säkerhet

Jon är en driven, inkluderande och passionerad IT-säkerhetsspecialist som alltid har ett leende på läpparna. Under åren har han hunnit verkat inom de flesta sektorer och är en van presentatör för både små som stora grupper.

Kerstin Bard

Kerstin Bard

UX

Kerstin är en nyfiken UX-designer med erfarenhet i MD och healthcare. Hon är en ödmjuk optimist som hittar lösningar för samtliga berörda i ett projekt. Hon har ett helikopterperspektiv, ställer de svåra frågorna och hanterar komplexa situationer med bravur.

Key Winved

Key Winved

Ledning & Coachning

Key är en senior konsult med omfattande kunskaper inom IT, databasstrukturer och uppsättning av IT-system och har erfarenhet som projektledare, gruppledare, teknisk informationsspecialist och affärsanalytiker. Han är positiv, innovativ och har en stor passion för tekniska framsteg och affärsutveckling.

Kicki Gustafsson

Kicki Gustafsson

Ledning & Coachning

Kicki har gedigen kompetens inom test och testledning med stor teknisk bredd och analytisk förmåga. Hon är hjälpsam, prestigelös, ordningsam och strukturerad och tar sig gärna an nya utmaningar.

Kristoffer Lagerström

Kristoffer Lagerström

Test & Mät

Kristoffer är en engagerad testsystemarkitekt och testledare med erfarenhet av både FoU- och produktionstestutveckling. Han är lösningsfokuserad och ser till att leverera det bästa för kunden. 

Lena Last

Lena Last

UX

Lena är UX-designer med fokus på användbarhet och användargränssnittsdesign. Hennes bakgrund som Front-end utvecklare ger henne en god förståelse för de tekniska delarna av gränssnittsutveckling och webb/apputveckling, hon gillar även att grotta ner sig i css/html för att lägga den sista touchen på designen!

Lena Leijnevi

Lena Leijnevi

Test, Ledning & Coachning

Lena är en målinriktad person med lång erfarenhet av att organisera, leda och arbeta i IT-projekt i olika branscher och tekniska miljöer. Hon har jobbat med olika systemlösningar i både stora och små projekt och har en förmåga att se kunders och användares behov, både utifrån ett tekniskt och verksamhetsperspektiv.

Lina Bodestad

Lina Bodestad

UX

Lina är en engagerad UX-designer med en bakgrund som psykolog. Hon är grym research, etisk design och användarpsykologi och gillar grotta ner sig i mötet mellan människan och teknik.

Linn Jansson

Linn Jansson

UX

Linn har varit delaktig i flertalet projekt som UI/UX designer och mött olika roller i team och även användare genom testning. Hon har också varit med och skapat egna produkter och drivit projekt från grunden. Att arbeta med Linn innebär mycket energi, drivkraft och engagemang.

Linus Lythell

Linus Lythell

UX, Test

Linus är en engagerad testare som brinner för utforskande testning, UX och användbarhet. Han är nyfiken, engegerad och resultatinriktad. Han trivs med att jobba i team och håller samarbete och kommunikation som de viktigaste aspekterna i teamets framgång.

Magnus Andersson

Magnus Andersson

Test & Mät

Magnus är noggrann, systematisk och trivs med att bolla idéer med andra för att få nya perspektiv och infallsvinklar. Han har lång erfarenhet från elektronikproduktion och automatiserade testsystem.

 

Magnus Samuelsson

Magnus Samuelsson

Automation

Magnus har stor vana att jobba med komplexa miljöer och produkter där testfokus kan ändras fort och ofta. Bland det roligaste han vet är att identifiera områden som behöver förbättras, eller problem som behöver lösas.

Maria Mårefors

Maria Mårefors

UX

Maria är en ambitiös person som alltid strävar efter att leverera mer än vad som förväntas. Hennes breda grund som industridesigner samt service och UX designer ger resultat av bästa kvalitet för alla parter.

 

Martin Wrangenby

Martin Wrangenby

Continuous, Automation

Martin är en social, driven och målinriktad testkonsult som gillar smarta lösningar och han trivs väldigt bra i korsfunktionella team med tät kommunikation och korta feedbackloopar mellan test och utveckling.

Mats Backlund

Mats Backlund

Test & Mät

Mats är en lösningsfokuserad testsystemutvecklare som även arbetar med projektledning, försäljning och företagsutveckling. Han har har lång erfarenhet av automation av produktionstest, elektronik och mjukvaruutveckling inom ett stort antal branscher.

Mats Gerdin

Mats Gerdin

Krav, UX, Ledning & Coachning

Mats har mångårig erfarenhet av krav och test från många branscher som t.ex. bank, försäkring, tv/video-streaming, telekom och myndigheter. Han är nyfiken och har tycker om att lära sig nya metoder och verksamheter.

Mattias Döj

Mattias Döj

Säkerhet

Mattias har nära till skratt och uppskattar att träffa nya människor samt inkludera nya människor. Han har under sin tid inom it-säkerhet arbetat globalt och rest världen runt för att utföra en mängd olika penetrationstester.

Mattias Ericsson

Mattias Ericsson

Test & Mät

Mattias är en mycket erfaren och engagerad testsystemutvecklare med ett gediget teknikintresse. Han är även en idéspruta, entreprenör och uppfinnare. I sin jakt på generella lösningar han bland annat kläckt idén till och utvecklat vår produkt för resultatdatahantering QRM.

Mattias Lönnqvist

Mattias Lönnqvist

Ledning & Coachning

Mattias är senior testkonsult och har i sina uppdrag haft roller som senior testledare, QA Coach och QA Manager där han bland annat planerat testning, skrivit testplaner och tagit fram teststrategier.

Mikael Agdahl

Mikael Agdahl

Test

Mikael är en erfaren testledare som har en hög förståelse för testprocessen och en förmåga att leda och motivera team för att säkerställa hög kvalitet på leveranser. Han är också mycket bra på att kommunicera med utvecklings- och verksamhetsteamet och kan tydligt presentera testresultaten för stakeholders.

Mikael Pollack

Mikael Pollack

Automation

Mikael har erfarenhet av att jobba i agil utvecklingsmiljö, både i nystartade projekt samt i vidareutveckling av lanserade produkter. När det gäller automatisering, så har han bland annat  jobbat med UI tester och API testing.

Mårten Aronsson

Mårten Aronsson

Ledning & Coachning

Mårten är en erfaren ledare och verksamhetsutvecklare inom systemutveckling och förvaltning. Hans tyngdpunkt ligger inom testledning och kvalitetssäkring och han trivs bäst i ett nära samarbete med kunder och kollegor.

Nicholas Walsh

Nicholas Walsh

Krav, Continuous

Med över 20 års erfarenhet är Nicholas specialist med bred kunskap inom områdena arkitektur, lösningsdesign, säkerhet, integration, processer och molnlösningar. Han har varit verksam inom den privata, kommunala och försvarssektorn med uppdrag som sträcker sig från lösningsdesign till utbildare.

Nikiforos Papasikas

Nikiforos Papasikas

Test, Automation, Ledning & Coachning

Nikiforos har en gedigen bakgrund  som testare och testledare i alla faser - från funktionstest till acceptanstest och med nyutvecklingsprojekt  till test i förvaltning. Han är analytisk, social, kommunikativ och nyfiken och  älskar att testa.

Niklas Back

Niklas Back

Krav, Continuous, Automation

Niklas är expert inom testautomatiseringen och ödmjuk lagspelare som ständigt vill lära sig och ta sig an nya utmaningar. Han är målfokuserad och prestigelös, vilket syns i sättet han kommunicerar, sprider kunskap och prioriterar sitt arbete.

Niklas Hammersberg

Niklas Hammersberg

Test & Mät

Niklas är en erfaren systemarkitekt med fokus på mjukvara i test- och mätsystem samt applikationer. Han har lång erfarenhet av att både designa och utveckla mjukvara och är grym på objektorienterad design!

Niyazi Alkan

Niyazi Alkan

Test, Automation

Niyazi har bred erfarenheter av testning inom olika roller och områden och av att jobba med ramverk för testautomatisering. Han har ett stort intresse för testning utifrån användarens perspektiv. Med sin sociala kompetens och kommunikationsförmåga kommer han snabbt in i teamet. 

Oliver Larsson

Oliver Larsson

Test, Ledning & Coachning

Oliver är en glad, strukturerad och engagerad testare som har arbetat med krav och kvalitetssäkring i många år. Han har god kunskap i att föra team framåt och i sin ledarroll är han väldigt mån om att alla ska få synas. Han har arbetat i både agila utvecklingsteam samt testteam med större vattenfallsprocesser.

Olof Klason

Olof Klason

Krav, Ledning & Coachning

Olof är en person med glimten i ögat som sprider glädje. Han har många års erfarenhet gällande elektronisk kommunikation och integration, från kravgranskning och utveckling till testledning och testdesign.

Oskar Törnsjö

Oskar Törnsjö

Krav, Ledning & Coachning

Oskar är en managementkonsult och produktägare med erfarenhet av olika branscher. Han har ansvarat för teststrategier, hantering av mjukvara, samt analys och förbättring av arbetsmetoder och dokumentation. Han leder dagligen team och kollegor i att göra rätt sak vid rätt tillfälle, för att leverera rätt värde. 

Oskar Zaar

Oskar Zaar

UX

Oskar är en snäll, finurlig och en bra problemlösare. Han arbetar främst med att se till att digitala applikationer är lättanvända. Har en bra förståelse för olika yrkesgrupper omkring sig och kan hugga i med kod eller grafisk produktion om det är det som behövs.

Patrik Jezierski

Patrik Jezierski

Säkerhet

Patrik har flera års erfarenhet av att arbeta med IT-säkerhet ur flera perspektiv. Hans tekniska kunskap är både djup och bred då hans nyfikenhet och kreativa förmåga lätt tar sig an nya uppgifter. Under åren har han hunnit verkat inom flera olika sektorer där han haft flera olika ansvarsområden.

Paul Singh

Paul Singh

Test, Automation

Paul gillar att jobba i team då han gärna interagerar med andra personer. Att prioritera uppgifter samt lösa problem är något av hans styrka. Han har erfarenhet inom utforskande tester och automatisering mot mobila enheter och web.

Per Hermansson

Per Hermansson

Test, Automation, Ledning & Coachning

Per är en senior testkonsult med utvecklingsbakgrund och arbetar både strategiskt som testledare och nära kod som testautomatiserare. Han är noggrann, analytisk och gillar att förstå system och identifiera brister. Han har även goda kunskaper i kommunikation och organisering vilket gör honom till en bra coach i kvalitetsarbetet.
 
 

Peter Hedrén

Peter Hedrén

Krav

Peter har över 25 års erfarenhet, med mer än 15 års av dessa år internationellt i globala roller som kravanalytiker, testledare och projektledare. Han har också stor vana att hålla presentationer på olika nivåer i organisationer.

 

Peter Schramm

Peter Schramm

Automation

Peters specialistområde är analys och testdesign med inriktning testautomatisering, gärna i agila projekt. Möjligheten att hitta nya testmetoder och sätt att skapa nöjda användare är utmaningar som driver honom.

 

Petra Sporre

Petra Sporre

Ledning & Coachning

Petra har de senaste 15 åren varit med att införa flertalet aktiviteter inom Agil/SAFe. Hon är en glad, inlyssnande, inspirerande och nyfiken ledare med stor erfarenhet inom IT och systemförvaltning samt projektledning/styrgrupp.

Radovan Milonjic

Radovan Milonjic

Test

Radovan är en kommunikativ och glad person med lång erfarenhet från finans och försäkring. Han har även jobbat som agil testare med exploratory testing och varit med i förändringsresan från vattenfall till agilt arbetssätt. 

Ramin Kasravi

Ramin Kasravi

Test, Automation

Ramin är i grund och botten utvecklare med gedigen erfarenhet inom .Net utveckling och testautomatisering, där hans fokus under senare år har varit just automatisering. Han är en driven lagspelare som trivs att jobba i agila team och van att arbeta i olika projekt med allt från krav och utveckling till testning.

Reda Benmeradi

Reda Benmeradi

UX, Automation

Reda är en mycket dedikerad och nyfiken testare med erfarenheter inom mobil testning, utforskande testning, UX och design. Han är effektiv, strukturerad och målmedveten i sitt arbete och har en konstant positiv inställning samt stor social kompetens.

 

Rickard Rickmo

Rickard Rickmo

Prestanda

Rickard är en lagspelare med gedigen monitoreringsbakgrund på över 10 år och som drivs av att kunna skapa nytta för alla delar inom organisationen. Den senare delen har han jobbat mycket med strategiarbete för monitorering och hur det kan stötta en organisation på ett effektivare sätt.

Robert Schmitt

Robert Schmitt

Test & Mät

Robert är en erfaren systemarkitekt med många år inom test- och mätsystem samt testutveckling. Han är noggrann, lösningsorienterad och är vass på att löda.

Roberth Nilsson

Roberth Nilsson

Test

Roberth är en erfaren testare med en stark förmåga att skapa och utföra testfall och rapportera buggar. Han har en hög noggrannhet och är mycket detaljorienterad. Roberth är också en självgående person som trivs med att arbeta både självständigt och som en del av ett team.

Roland Pettersson

Roland Pettersson

Test, Ledning & Coachning

Roland är testledare med lång erfarenhet från den finansiella sektorn från såväl verksamhetssidan som från IT. Han är en drivande person som får saker att hända och med hög leveransprecision.

Saif Alhindosh

Saif Alhindosh

Automation

Saif har erfarenhet från olika uppdrag inom E-learning, Telecom och Bank och finans, där han har jobbat med att implementera testautomatisering. Han trivs bra i högt tempo och hittar alltid en lösning till problem han möter.

Samira Ghomian

Samira Ghomian

Test

Samira har över 8 års erfarenhet av olika roller och branscher inom produktutveckling. Hon sprider härlig energi omkring sig och hennes styrkor som testare är att hon är lösningsfokuserad, noggrann, analytisk och gillar utmaningar.

Sanna Huhta

Sanna Huhta

Automation

Sanna är en teknisk testare med utvecklarbakgrund och stort intresse av testautomatisering. Som person är hon lugn, analytisk och prestigelös och en mycket omtyckt social teammedlem.

Seth Anglert

Seth Anglert

Test, Ledning & Coachning

Seth har stor erfarenhet av finansiella instrument och flöden inom bank och finans och har senast haft en roll som ansvarig för att leda och genomföra tester av interna och externa system. Hans bakgrund som teamlead gör att han värdesätter struktur, kommunikation och har grym koll på olika samband.

Sofia Österberg

Sofia Österberg

Krav

Sofia är en noggrann och analytisk person med starkt driv och enorm nyfikenhet som har lätt att se helheten för produkten och systemet hon jobbar med. Hon har bland annat erfarenhet som produktägare och att hantera komplexa produkter med många olika intressenter och viljor.

Staffan Åberg

Staffan Åberg

Test, Ledning & Coachning

Staffan drivs av att utveckla personer så att de får fram sin bästa sida. Han har främst jobbat inom coachande och ledande roller. Staffan har erfarenhet av de flesta delar av test och ledning och har arbetat som konsult inom test, testledning, teststrategier och som lärare i mjukvarutest.

Styrbjörn Ekman

Styrbjörn Ekman

Test & Mät

Styrbjörn är en driven, engagerad och självgående testsystemutvecklare med gedigen teoretisk bakgrund och 15 års erfarenhet av att bygga system för både testcellsautomation och produktionstestning.

Tanjina Feroz

Tanjina Feroz

Test, Automation

Tanjina är en teknisk testare och har haft flera olika roller inom QA-processen. Allt från att vara Kravanalytiker, manuell testare till att ha jobbat som utvecklare av automattester. Hon är målmedveten och positiv med bred teknisk kunskap och erfarenhet inom test och testdesign. 

Thomas Gustafsson

Thomas Gustafsson

Test & Mät

Thomas är en erfaren konsult med objektorienterad testsystemdesign i C# och LabVIEW som sin främsta förmåga. Han trivs i de flesta miljöer och har lätt att samarbeta i både stora och små projekt.

Tobias Lannerberth

Tobias Lannerberth

Test & Mät

Tobias är noggrann och är en omtyckt teammedlem. Han har erfarenhet av labview, konstruktion av testutrustningar och objektorienterad programmering.

Tomas Helmfridsson

Tomas Helmfridsson

Continuous, Automation, Ledning & Coachning

Tomas är en positiv person med magnifika testkunskaper inom både testteknik och testmetoder. Han har en teknisk och analytisk bakgrund som civilingenjör och har jobbat inom flera branscher.

 

Tomas Svoboda

Tomas Svoboda

Test, Automation

Tomas är en positiv och lösningsorienterad person med ett starkt driv och flera års erfarenhet av teknisk test och testautomatisering. Han har grym koll på Java och har i flera av sina uppdrag tagit stort ansvar för testmiljöer.

Yasmin Mortazavi Bergström

Yasmin Mortazavi Bergström

UX, Ledning & Coachning

Yasmin är en kreativ designer med många styrkor och omfattande kompetens inom User Experience Design. Hon har erfarenhet av strategisk planering och målvisualisering samt djup kunskap inom användarcentrerad design och vet vad som krävs för att utveckla de bästa lösningarna.

Zixin Zhang

Zixin Zhang

Krav

Zixin är en passionerad och drivande ingenjör med erfarenhet från forskning inom telekommunikation till ledning inom produktutveckling för fordonsbranschen. Hon har mycket god kunskap i hur både ledarskap och lagarbete bör anpassas till skillnader i ett teams kulturellt relaterade uttrycksformer.