Security as a ServicePentestare

Med en Security as a Service tjänst får ni löpande hjälp med att genomföra återkommande och regelbundna tester mot era externt exponerade system. Ni har tillgång till säkerhetsspecialister för att analysera och tolka resultat, presentera åtgärdsplaner samt hjälpa er att nå en kontinuitet i säkerhetsarbetet.

ptaas

Ptaas

Säkerhetsarbete kräver kontinuitet, Pentest as a Service är tjänsten som gör ert dagliga arbete enklare. Er externa infrastruktur har kontinuerlig sårbarhetsscanning och penetrationstest inkluderat årligen. Rapportering sker via vår rapportportal, där ni kan utvärdera ert säkerhetsarbete med hjälp av samlat data och statistik.

Vaas - Security as a Service ADDQ

Vaas

Det erbjuds mängder av vertyg idag som kan köra månatliga scans på er extern infrastruktur. Problematiken är att det krävs en eller två personer till att tolka dessa resultat och sedan kunna kommunicera internt om åtgärdsplaner. Med Vulnerability Scanning as a Service hanterar våra säkerhetsspecialister vertygen åt er och ger er kontinouöst rapportering om åtgärdsplaner på er sårbarheter.

Behöver du hjälp med säkerhet ? Fyll i formuläret så kontaktar vi dig.

IT-säkerhetskonsult ADDQ - Patrik Jezierski

Patrik Jezierski

IT-säkerhetsspecialist

Patrik har flera års erfarenhet av att arbeta med IT-säkerhet ur flera perspektiv. Hans tekniska kunskap är både djup och bred då hans nyfikenhet och kreativa förmåga lätt tar sig an nya uppgifter. Under åren har han hunnit verkat inom flera olika sektorer där han haft flera olika ansvarsområden.

IT-säkerhetskonsult ADDQ - Jesse Watson

Jesse Watson

IT-säkerhetsspecialist

Jesse gillar nya utmaningar och har alltid lärande och utveckling som mål. Han har erfarenhet från olika projekt med högt tempo och har lätt att jonglera flera samtidiga arbetsuppgifter. Han är en avslappnad person som har en lugnande effekt i teamet.

IT-säkerhetskonsult ADDQ - Jon Jezierski

Jon Jezierski

IT-säkerhetsspecialist

Jon är en driven, inkluderande och passionerad IT-säkerhetsspecialist som alltid har ett leende på läpparna. Under åren har han hunnit verkat inom de flesta sektorer och är en van presentatör för både små som stora grupper.

It-säkerhetskonsult ADDQ - Mattias Döj

Mattias Döj

IT-säkerhetsspecialist

Mattias har nära till skratt och uppskattar att träffa nya människor samt inkludera nya människor. Han har under sin tid inom it-säkerhet arbetat globalt och rest världen runt för att utföra en mängd olika penetrationstester.

Kostnadsfri hotbildsanalys
PRIORITERA RÄTT

Analysera hotbilden 

Genom att göra en hotbildsanalys får du en bild över vilka potentiella säkerhetsrisker ni har digitalt som kan leda till möjliga attacker. Det ger dig en chans att upptäcka sårbarheter, identifiera styrkor och få insikter som stödjer din cybersäkerhetsstrategi.

STARTA HÄR

IT-säkerhetskrav vid SaaS lösningar
Bra att ha koll på

IT-säkerhetskrav vid SaaS lösningar

Då allt fler börjat gå mot olika SaaS lösningar så har leverantörssidan fullkomligt exploderat. Oavsett om du väljer att drifta dina egna eller köra med SaaS lösningar så är det oerhört viktigt att se till att applikation, infrastruktur och data är skyddat på ett tillräckligt vis. Vi förväntar oss att säkerheten är på plats utan att verifiera eller kravställa vilket kan få ödesdigra konsekvenser.

HÄMTA CHECKLISTAN

Mer om säkerhet

Skillnaden mellan sårbarhetsskanning och pentest
Bloggartikel

Skillnaden mellan sårbarhetsskanning och pentest

I dagens digitala värld blir det allt viktigare att ditt företags samlade information inte kan hittas och tas av andra. Därför bör du kontinuerligt jobba för en bättre säkerhet genom att löpande göra tester för att ta reda på om det finns sårbarheter.

Läs artikeln
Lösenord som är lätta att knäcka
Infograf

Lösenord som är lätta att knäcka

Människor är lata av naturen och det blir därför helt naturligt  att man väljer ett lösenord som "Acme2019!", eftersom det räcker för att uppfylla alla krav i en lösenordspolicy. Men för en angripare är det både välkänt, lätt att gissa och lätt att knäcka.

Till Infograf
IT-säkerhet vid SaaS lösningar - vad ska du tänka på
Bloggartikel

IT-säkerhet vid SaaS lösningar - vad ska du tänka på

Det blir alltmer vanligt att använda sig av SaaS (software as a service) men dessvärre köper allt för många en SaaS lösning med samma inställning som vid köp av en bil, de förväntar sig att den som byggt bilen har sett till att den är säker och bra.

Läs artikeln