Test

Vårt mål med testarbetet är att skapa tydliga affärsnyttor för dig som kund. Vi arbetar affärsdrivet, vilket gynnar dig ekonomiskt och hjälper till att bygga ett starkt förtroende hos dina användare. Med nya flexibla metoder och verktyg kring test hjälper vi till att frigöra tid, optimera kostnaderna och korta utvecklingstiderna för rätt kvalitet.

Rätt kvalitet med fokus på affärsvärde

I testuppdrag jobbar vi för att lyfta fram vad som ger störst affärsvärde för dig och din verksamhet. Det kan handla om förbättringar i system, arbetssätt eller i utvecklingsprocesser. Eller att göra rätt avvägningar mellan tid, kostnad och kvalitet med affärsvärdet i fokus.

En holistisk syn på test och utvecklingsprocessen är en förutsättning för att lyckas. Precis som insikten att rätt kvalitet är hela utvecklingsteamets ansvar. Genom ett nära samarbete mellan verksamhet och IT kan affärsvärdet brytas ner till konkreta systemkrav och acceptanskriterier definieras utifrån vad som är rätt kvalitet.

När befintliga kvalitets- och utvecklingsresurser kan styras dit de gör mest nytta är första slaget vunnet. Med en klar bild av var kompetensgapet är som störst kan det adresseras genom ett kunskapslyft hos befintliga medarbetare eller med nytillskott av resurser genom rekrytering eller bemanning. Mer effektiva systemutvecklingsprocesser och testmetoder anpassade för en snabbare verksamhet hjälper alla medarbetare bidra på bästa sätt vilket sparar tid och pengar.

Fyll i dina uppgifter här så kontaktar vi dig

Acceptanstest av Saas - Webinar ADDQ
Webinar on demand

Acceptanstest av Saas - Hur säkerställer du kvaliteten?

SaaS - "Software as a service" blir mer och mer populärt. När delar av en process bygger på sådana tjänster så blir det utmaningar med acceptanstester. Vad bör vi som arbetar med kvalitet tänka på och vad kan vi göra för att säkerställa kvaliteten?

TITTA PÅ WEBINARET

Jobba hos oss - ADDQ
Jobba hos oss

Utveckling tillsammans

Här hittar du kollegor med gemensamma värderingar, en stor portion nyfikenhet, kreativitet och engagemang. Hos oss utgår vi från dina behov och du får unika möjligheter att själv välja förmåner, utbildningar, trivselinitiativ och hur du vill utvecklas i din roll. Vi ger dig de verktyg du behöver och vi skapar tillsammans de bästa förutsättningarna för att du ska kunna växa som individ och medarbetare.

JOBBA HOS OSS

Några av våra kunder

Inspiration

Kundcase
FRAMGÅNGsSTORYS

Kundcase

Vi är väldigt stolta över alla våra samarbeten med våra kunder som vill leverera produkter och tjänster med rätt kvalitet. Här kan du läsa om några av dem som lyckats.

TILL KUNDCASEN

Kunskapsbiblioteket
Tips och Guidning

Kunskapsbiblioteket

I kunskapsbiblioteket hittar du guider, webinars, infografik, checklistor och annat innehåll som går lite mer på djupet kring olika delar inom QA.

TILL KUNSKAPSBIBLIOTEKET

Bloggen
SENASTE NYTT

Bloggen

På bloggen delar vi med oss av vår kunskap, insikter, trender och erfarenheter när det gäller automatisering, prestanda, ux, agila metoder, it-säkerhet, test och krav.

TILL BLOGGEN