Våra webinars om QA 2023

Vi har samlat ihop våra webinars från 2023 för dig som vill se dom igen eller vill starta året med att fylla på din kunskapsbank. I listan hittar du hur du kan använda AI i din mjukvarutestning, hur du visualiserar din teststrategi, hur du på bästa sätt ska arbeta med din IT-säkerhet och slutligen hur du förbättrar samarbetet mellan UX och utvecklare i agila miljöer. 

Hur du visualiserar din teststrategi

När man utvecklar en teststrategi finns det en stor risk att den utvecklas till ett omfattande dokument som förblir vilande inom organisationen. Att använda olika modeller erbjuder en lösning som minskar dokumentationens omfattning och påskyndar definitionen, förståelsen och implementeringen av strategin.

I detta webinar utforskar Jan olika modeller som ramverk och ger exempel på deras tillämpning i olika projekt, tillsammans med värdefulla insikter om tips och potentiella fallgropar.

(Webinaret är på Engelska)

Titta på webinaret Visualize your test strategyHur du ska tänka och arbeta med Applikationssäkerhet

Idag utvecklas applikationer i en allt snabbare takt för att möta användarbehov, och förtroendet för applikationer ökar. Det innebär inte bara att fler appar utvecklas, utan också att kod integreras med öppen källkod. Om dessa applikationer visar sig vara osäkra löper du risk att äventyra hela ditt företag.

De flesta av oss förstår att säkerhet är viktigt, men vet inte riktigt hur och var man ska börja. Detta webbinar utforskar applikationssäkerhet och fokuserar på att integrera säkerhet i utvecklingsprocessen, förstå vanliga attacker, göra informerade val om öppen källkod och planera robusta åtkomstkontroller.

(Webinaret är på Engelska)

titta på webinaret How to think and work with application securitySå använder du AI för test

AI förändrar spelreglerna inom testning och kvalitetssäkring, och det är dags att ta del av den revolutionerande utvecklingen! Detta webinar utforskar integrationen av AI-drivna verktyg, som ChatGPT för att höja testningsprocedurerna. Alixander och Staffan går igenom fördelarna med AI-drivna testverktyg, AI:s inverkan på mjukvarutestning och kvalitetssäkring, samt framtidens bana för AI inom mjukvarutestning.

(Webinaret är på Engelska)

titta på webinaret How to use AI in software testingVässa samarbetet mellan UX och utvecklare i agila mijöer


Samarbetet mellan UX-designers och utvecklare liknar relationen mellan en arkitekt och en byggare. Effektiv kommunikation, gemensamma mål och ömsesidig förståelse ökar chansen att leverera resultat som uppskattas av slutanvändare. I denna frukostsession diskuterar Lina Bodestad, UX-researcher med bakgrund inom psykologi, entreprenörskap och scrum master, temat samarbete mellan UX och utvecklare i en agil miljö.

Oavsett om du är en UX-designer, utvecklare, scrum master, produktägare eller på annat sätt involverad i samarbetet mellan UX och utveckling, diskuterar Lina risker och möjligheter i kommunikationen, vanliga fallgropar och hur en agil metodik kan främja ett gott samarbete mellan UX och utvecklare.


Titta på frukostsession Vässa samarbetet mellan UX och utvecklare i agila miljöer

 

 

Prenumerera och ta del av det senaste

Under det senaste året har vi delat med oss av en hel del innehåll och planerar att fortsätta göra det. Vårt mål är att bidra med relevant, intressant och värdefullt innehåll som vi hoppas kommer vara till nytta för dig i ditt dagliga arbete. Om du önskar att inte missa något av det vi delar rekommenderar vi att du prenumererar för att få nyheter, artiklar och inbjudningar direkt till din inkorg.

New call-to-action

Alla blogginlägg

Vi rekommenderar också