Teknisk testare

Vi söker dig som vill arbeta med tekniskt testande och utforskande testning på ett företag där det även finns möjlighet att utvecklas inom andra affärsområden. Du har teknikintresse och förstår logiska samband mellan IT-system samt har förmåga att se till affärsnyttan hos våra kunder. Som konsult hos våra kunder är det viktigt att du är en “doer” som ser till att saker och ting blir gjorda.

I rollen som teknisk testare är du bekväm och har erfarenhet av att hitta din plats i såväl klassiska projektstrukturer med ett stort mått av vattenfallsmetodik som i ett team i ett agilt initiativ. Du har en förkärlek för att förstå helheten och tänker end-2-end och ser det som lika självklart att sätta dig gärna in i verksamhetsfrågor som att grotta i testdata.

Din vardag består av en mix av manuella tester och automatisering med något av de etablerade verktygen på marknaden såsom Postman, SoapUI, ReadyAPI, Selenium. När det gäller manuella tester har du erfarenhet av att jobba både med att exekvera testfall och utforskande test. Inom automatisering är det inte nödvändigtvis du som satt upp ramverket, men du har skaffat dig professionell erfarenhet och jobbat med t.ex. validering.

När du hittar en avvikelse nöjer du dig inte med att rapportera utan har förmåga att och intresse för att gräva under ytan för att komma närmare orsaken till felet.

Inom området databaser är du en bra bit förbi de enklaste SQL-satserna och har du erfarenhet av Datawarehouse och/eller Stored Procedures är det väldigt välkommet.

Dina kompetenser och erfarenheter

Vi vill gärna att du

 • Har minst 4 års erfarenhet som teknisk testare
 • Är en social lagspelare
 • Har erfarenhet inom databaser och Rest API
 • Är noggrann och mån om att leva upp till kvalitetsstandard
 • Nyfiken och har vilja att hålla dig uppdaterad
 • Talar och skriver Svenska och Engelska obehindrat.

Du får

 • En miljö där kompetensutveckling och kompetensspridning är viktig.
 • Friheten att vara med och påverka ditt uppdrag.
 • Vår teamstruktur skapar en möjlighet till individuell utveckling på områden utanför ditt uppdrag genom att driva delar internt.
 • Vi har också nätverk där konsulterna utbyter kunskap och diskuterar lösningar på utmaningar de står inför i konsultrollen.
 • Kontor centralt både i Göteborg, Malmö,Sundsvall och Stockholm med flexibla arbetsplatser för våra konsulter.

Vi erbjuder dig

Vi erbjuder en platt organisation i en prestigelös miljö med korta beslutsvägar. Kollegor med gemensamma värderingar, en stor portion nyfikenhet, kreativitet och engagemang. Ett adaptivt arbetssätt, möjlighet att påverka och fatta egna beslut samtidigt med hög trygghet och unika utvecklingsmöjligheter. Vi ger dig de verktyg du behöver och vi skapar tillsammans de bästa förutsättningarna för att du ska kunna utvecklas som individ, medarbetare, och i förlängningen således utveckla bolaget. Vi tror på kraften i våra medarbetare och på att ta tillvara olika individers unika styrkor.

 • Styra över din egen utbildningsplan efter behov
 • Marknadsmässig lön
 • Möjlighet att anpassa del av lön efter egen prioritering
 • Flexibel arbetsmiljö
 • Heltid
 • Tillträde enligt överenskommelse

Mer om oss

Vi är ett konsultbolag inom kvalitetssäkring med kontor i Stockholm, Malmö, Göteborg och Sundsvall. Vi drivs av att göra så att världen omkring oss och dig fungerar lite bättre, genom att hjälpa våra kunder att hitta rätt kvalitet i sina produkter, programvaror och system. Våra konsulter är specialister på kvalitetssäkring med kompetenser inom bland annat krav, ledning, prestanda, säkerhet, test, design av test- och mätsystem i LabView och C#, agila metoder och UX.

Vi är ett värderingsstyrt bolag med snabba beslutsvägar och vi är inte rädda för att testa oss fram. Vårt mål är att skapa #alifethatworks för alla våra anställda, där arbetsliv och fritid kan existera bredvid varandra. Vi ger dig stora möjligheter att vara med och påverka verksamheten, QESTITs framtid och därmed också den egna framtiden.Kategori: Teknik

Plats och omfattning

Rollen är en tillsvidaretjänst på heltid och finns tillgänglig i Göteborg.

Skicka din ansökan till rollen nedan.

Ansök till denna tjänst

Har du frågor om rollen? Kontakta mig.

Alixander Ansari

Alixander Ansari

Göteborg

+46 704 74 31 71
alixander.ansari@qestit.se