Labview-utvecklare

Huvudsakligen kommer du att arbeta med att utveckla test- och mätapplikationer i LabVIEW samt våra kunders applikationer. Rollen inkluderar också att utforma och utveckla hårdvarulösningar för test-, mät- och loggningsapplikationer.

Du kommer att ha ansvar för alla steg i utvecklingsprocessen och ditt arbete kommer att omfatta mjukvaruutveckling, produktutveckling, affärsutveckling och projektledning. Tillsammans med kollegor från QESTIT kommer du att jobba med företag från många olika branscher och din arbetsplats kommer att vara hos kund i Stockholm med kontakt med oss i teamet dagligen och vid behov.

Om dig

Vi söker en person med erfarenhet av programmering i LabVIEW, erfarenhet av test- och mätsystem och någon som vill vara med och leda utvecklingen av test och kvalitetssäkring framåt! Vi är intresserade av både seniora och juniora LabVIEW-utvecklare.

Du bör vara noggrann i att leverera det bästa efter kundens behov och vara affärsmässig. Vi är ett litet team vilket innebär att du ska vara flexibel, självgående, strukturerad och ha god kommunikationsförmåga. Personlig lämplighet är mycket viktig för denna roll.

Vi erbjuder dig

Vi erbjuder dig en rolig och omväxlande arbetsplats i ett litet och familjärt team bestående av erfarna och kompetenta experter inom vårt område. Du kommer att arbeta nära dina kollegor i både stora och små projekt och du kommer att hjälpa företag i olika branscher med utvecklingsstadiet som fokus.

Hos oss får du utveckla och bredda din tekniska kompetens, leda dina egna projekt och vara med och påverka företagets tillväxt och utveckling. Utöver det har vi ett av de bästa löne- och förmånspaketen på marknaden där du kan skräddarsy mycket, allt efter dina specifika behov. 

Mer om oss

Vi är ett konsultföretag med experter inom test- och mätteknik. Vi designar, utvecklar och installerar system runt om i världen. Vårt fokus är att hjälpa våra kunder att nå sina mål genom förbättrad produktkvalitet. Vi levererar "off the shelf"-lösningar såväl som kompletta testsystem anpassade efter våra kunders behov.

I Sverige har vi kontor i Stockholm, Malmö, Göteborg och Sundsvall. Vi drivs av att göra så att världen omkring oss och dig fungerar lite bättre, genom att hjälpa våra kunder att hitta rätt kvalitet i sina produkter, programvaror och system. Våra konsulter är specialister på kvalitetssäkring med kompetenser inom bland annat krav, ledning, prestanda, säkerhet, test, design av test- och mätsystem i LabView och C#, agila metoder och UX.Kategori: Krav

Plats och omfattning

Rollen är en tillsvidaretjänst på heltid och finns tillgänglig i Stockholm.

Skicka din ansökan till rollen nedan.

 

Ansök till denna tjänst

Har du frågor om rollen? Kontakta mig

Michael Albrecht

Michael Albrecht

Stockholm och Sundsvall

+46 708 39 84 31

michael.albrecht@qestit.se