Affärsdriven IT-säkerhetskonsult

QESTIT levererar idag tjänster inom applikationssäkerhet och penetrationstest i primärt Malmö och Stockholm. När vi nu tar nästa steg, behöver vi nya kalorier i Stockholm i form av en konsult som tar en ledande roll med stöd av IT-säkerhetsorganisationen i Malmö.

Affärsdriv betyder för oss på QESTIT ett intresse för, en förståelse för och en vilja att bidra till konsultverksamhetens kommunicerande kärl: Sälj, rekrytering, ekonomi, affärsutveckling och medarbetarnas trivsel. Det är också ett koncept vi jobbar utifrån med alla våra konsulter där vi skapat en plattform som ger möjlighet att engagera sig i något av dessa områden.

Vem är du?

Du jobbar idag med IT-säkerhet och har genom dina anställningar, konsultuppdrag eller på annat sätt, etablerat ett brett nätverk inom IT-säkerhet i Stockholm. Du har kunskap inom:

  • säkerhetstestning
  • applikationssäkerhet
  • nätverkssäkerhet
  • säkerhetsrevision eller säkerhetsarkitektur.

Om rollen

Detta är en spännande roll som konsult inom IT-säkerhet parallellt med en möjlighet att bygga vidare på IT-säkerhetsaffären i Stockholm. Du kommer att få möjlighet att i hög grad påverka hur den resan ska se ut tillsammans med VD/Konsultchef i Stockholm. I detta initiativ kommer samverkan med IT-säkerhetsgrupperingen i Malmö vara viktig för att bygga vidare på deras tjänstekoncept, hitta stordriftsfördelar och identifiera hur vi på bästa sätt möter marknadens behov regionalt och mellan regionerna.

Vi erbjuder dig

Vi erbjuder en platt organisation i en prestigelös miljö med korta beslutsvägar. Kollegor med gemensamma värderingar, en stor portion nyfikenhet, kreativitet och engagemang. Ett adaptivt arbetssätt, möjlighet att påverka och fatta egna beslut samtidigt med hög trygghet och unika utvecklingsmöjligheter. Vi ger dig de verktyg du behöver och vi skapar tillsammans de bästa förutsättningarna för att du ska kunna utvecklas som individ, medarbetare, och i förlängningen således utveckla bolaget. Vi tror på kraften i våra medarbetare och på att ta tillvara olika individers unika styrkor.

  • Styra över din egen utbildningsplan efter behov
  • Marknadsmässig lön
  • Möjlighet att anpassa del av lön efter egen prioritering
  • Flexibel arbetsmiljö
  • Heltid
  • Tillträde enligt överenskommelse

Mer om oss

Vi är ett konsultbolag inom kvalitetssäkring med kontor i Stockholm, Malmö, Göteborg och Sundsvall. Vi drivs av att göra så att världen omkring oss och dig fungerar lite bättre, genom att hjälpa våra kunder att hitta rätt kvalitet i sina produkter, programvaror och system. Våra konsulter är specialister på kvalitetssäkring med kompetenser inom bland annat krav, ledning, prestanda, säkerhet, test, design av test- och mätsystem i LabView och C#, agila metoder och UX.

Vi är ett värderingsstyrt bolag med snabba beslutsvägar och vi är inte rädda för att testa oss fram. Vårt mål är att skapa #alifethatworks för alla våra anställda, där arbetsliv och fritid kan existera bredvid varandra. Vi ger dig stora möjligheter att vara med och påverka verksamheten, QESTITs framtid och därmed också den egna framtiden.

Plats och omfattning

Rollen är en tillsvidaretjänst på heltid och finns tillgänglig i Malmö och Göteborg.

Skicka din ansökan till rollen nedan.

Ansök till denna tjänst

Har du frågor om rollen? Kontakta någon av oss

Alixander Ansari

Alixander Ansari

Göteborg och Malmö

076-010 73 90
alixander.ansari@qestit.se

micke rund

Michael Albrecht

Stockholm och sundsvall

+46 708 39 84 31
michael.albrecht@qestit.se