QUALITY FOR BUSINESS

QBIZ presenterar Framgångsrik automatisering!

 

8 PLATSER ONSDAG 22 NOVEMBER 11.00 - 13.00  (lunch ingår)

För att få rätt matchad grupp med andra i liknande roll på samma nivå är denna träff för dig som är strategiskt ansvarig för utveckling och kvalitén av IT i din organisation, exempelvis produktchef, IT-chef eller QA-manager.

Under de senaste årens utveckling har kraven på snabba leveranser ökat, vilket har gjort att testautomatisering har fått större utrymme. Dock upplever vi att det finns en utmaning att  få till det på ett sätt som faktiskt effektiviserar kvalitetssäkringsarbetet.

Det är ingen lätt match att leva upp till dagens hårda krav på ett högt tempo, ett effektivt arbete och en snabb time-to-market. Det kräver vissa förändringar i arbetssättet där testautomatisering blir en naturlig del. Så hur ska du egentligen tänka strategiskt för att lyckas?

👉 Vad behöver du ha på plats
👉 Vilka fällor finns det
👉 Hur jobbar man löpande med automatisering

 

Det finns mycket att vinna genom att automatisera åtminstone delar av våra tester - snabbare leveranser, mindre teknisk skuld och högre kvalitet är några av dem.

Vi startar sessionen med att Jan Sahlström, QA-strateg hos oss på QESTIT, kort presenterar hur du kan tänka när du ska strukturera automatiseringen för era initiativ. Därefter delar vi erfarenheter och best practices i grupp för att förhoppningsvis få inspiration och kanske även nya insikter hur er organisation kan jobba framöver.

Vi har 8 tillgängliga platser så vänta inte med anmälan om du är intresserad av att vara med. Det är kostnadsfritt och lunch ingår.

Du blir automatiskt medlem i nätverket (kostnadsfritt) när du anmäler dig till träffen. 

Datum: 22 november
Tid: 11.00-13.00 (Lunch ingår)
Plats: Wallingatan 2 i Stockholm

Anmäl dig i formuläret nedan 

Anmäl dig här

OM QBIZ

Genom nätverket QBIZ (Quality for Business) vill vi stötta dig i att bygga en kultur där kvalitet är en del av hela utvecklingsprocessen samt ge dig nya insikter kring bland annat ledarskap, arbetssätt och metoder. 

Nätverket är för dig som är strategiskt ansvarig för utveckling och kvalitén av IT i din organisation. Vi tror på att lära av varandra är en av nycklarna för att kunna utveckla både sig själv och sin verksamhet. Därför har vi fokus på att möjliggöra kunskaps-och erfarenhetsdelning med kollegor i branschen. Som medlem i nätverket får du:

idea

Exklusiva inbjudningar

Till fysiska träffar (ink. lunch) med branschkollegor.

krav

Skräddarsydda träffar

Med matchad grupp på rätt strategisk nivå.

speedometer

Aktuella föreläsningar

I relevanta ämnen med experter.

shield

Digital kanal

För frågor och stöd emellan träffarna.

Vid frågor, kontakta någon av oss

Henrik transparent kvadrat

Henrik Lönn

+46 723 12 40 00
henrik.lonn@qestit.se

Marie Sundbom

Marie Sundbom

+46 723 27 86 53
marie.sundbom@qestit.se