Casefilm med SecureAppbox

 

Så hjälpte vi Secureappbox med kvalitetssäkring i toppklass

Secureappbox jobbar inom data, information och it-säkerhet och hjälper företag att anpassa sig till och efterleva GDPR. Secureappbox jobbar både med produkter/tjänster och konsulter, men även utveckling i form av kundanpassade lösningar till företag. Secureappbox startade 2012 och befann sig då i ett spännande start up-stadie. De kände ganska snabbt att de behövde hjälp med att kvalitetssäkra sina produkter, för att kunna garantera rätt kvalitet i varje leverans.

Jessica Jonsson jobbar som projektledare på Secureappbox och berättar att samarbetet med ADDQ har vuxit fram ur en relation som började med ett kort uppdrag.

- Vi letade efter någon som kunde matcha oss där vi befann oss när vi startade, vilket ADDQ gjorde. Det viktigaste för oss var att hitta någon som verkligen kunde hjälpa oss att lösa våra problem, men även att vi kunde ha ett långsiktigt samarbete. Jessica Jonsson, Projektledare på Secureappbox

 

Jessica berättar också att det hela tiden har varit viktigt för Secureappbox att verkligen kunna garantera bra kvalitet och rätt funktionalitet eftersom de själva jobbar med just säkerhet. Eftersom Secureappbox själva har konsulter hos sina kunder jobbade de till en början med att låta sina egna konsulter testa varandras arbete.  

- Av erfarenhet vet vi att det inte är ett optimalt sätt att jobba på. Därför behövde vi hjälp av någon som kunde säkerställa både funktionalitet och säkerhet. Vi behövde helt enkelt någon med spetskompetens inom QA, säger hon. 

Tomas Helmfridsson har jobbat som testkonsult på ADDQ i snart 10 år, men har över 20 års erfarenhet av branschen. Idag sitter han på Secureappbox och har gjort det i nästan två år. Han jobbar dagligen med att kvalitetssäkra deras produkter, både när det kommer till olika testnivåer, funktionalitet och kvalitet. 

“Secureappbox behövde någon som kunde sätta en extra stämpel på deras produkter, vilket vi på ADDQ dagligen hjälper dem med”, säger han. 

Secureappbox Kundcase ADDQ
KORT OM

SecureAppbox

SecureAppbox är ett svenskt företag som grundades 2011 med ambitionen att lösa det stora säkerhetsproblem som varje organisation hade med kommunikation över öppna Internet. Det lanserades i början av 2014 och är idag en integrerad del i deras säkra svenska molnplattform. Plattformen skyddar varje dag kunder i mer än 160 länder och är byggd "privacy by design". Lösningen är verifierad för GDPR och kan implementeras till alla typer av organisationer över hela världen. 

 

 

Behöver ni också någon med spetskompetens?

Vi är affärsdrivna experter på kvalitetssäkring som hjälper dig mäta, synliggöra och ta till vara på möjligheterna med rätt kvalitet, i verksamheten precis som i slutprodukten. Utifrån ditt företags verklighet och behov guidar vi er genom förändringsarbetet mot effektivare kvalitetssäkring för rätt kvalitet och maximal affärsnytta.

Vill du veta mer om det? Klicka på knappen och fyll i formuläret så hör vi av oss inom kort.

Fyll i dina uppgifter här så kontaktar vi dig