Vi öppnar nytt kontor i Sundsvall

I linje med de etableringsplaner och våra ambitioner att växa i lagom takt över tid slår vi nu upp dörrarna till ett nytt kontor i Sundsvall. Målet är att kunna erbjuda Sundsvall med omnejd spetskompetens och kunskap inom QA. Idag finns det inget nischat bolag på orten vilket gör att vi tror på en stark tillväxt för både seniora och juniora medarbetare. Målet är att inom några år vara drygt 20 personer på plats.

Varför Sundsvall

Sundsvall är en otroligt IT-tät stad och det finns väldigt många etablerade bolag som jobbar med IT-utveckling vars tjänster och produkter är beroende av rätt kvalitet. Det finns så klart många andra konsultbolag men det saknas ett specialistbolag som inte bara kan bidra till effektiviseringar inom kvalitetssäkring utan som också kan utveckla och driva QA-arbetet framåt.

Ny VD för Sundsvallskontoret

Vi välkomnar också Christian Nordström som VD för Sundsvallskontoret. Christian har över tjugo års erfarenhet inom IT och flertalet olika konsultbolag där han haft olika roller. Senaste åren har han arbetat som konsultchef och ansvarig för uppbyggnad av kontor och personal. Christian är utbildad utvecklare med stort intresse av test och kvalitet.

- "ADDQ är inte bara ett konsultbolag som alla andra. Här får du vara med och forma bolaget, kompetensområden och utvecklingen framåt. Man tar tillvara på allas olika styrkor, satsar på att bygga kunskap och det är på riktigt viktigt hur du som medarbetare mår, säger Christian Nordström."

Den sortens kultur tilltar mig och jag kände omgående att det här företaget vill jag vara en del av, att få hjälpa både verksamheten och människor att växa, fortsätter han.

Expertnätverk inom QA

Hos oss finns ett otroligt nätverk av experter inom QA. Vi är över 700 medarbetare i Europa varav över 130 st på ett flertal orter i Sverige som på riktigt hjälper varandra, byter erfarenheter och tillsammans utvecklar bolaget. Förutom att erbjuda konsulter on-site är det viktigt för oss att kunna stärka kunden i sin kvalitetsresa genom att dela med oss av expertkunskap samt coacha och utbilda i att tänka kvalitet genom hela utvecklingskedjan.

- "Vi sticker inte bara ut på grund av vår nisch inom QA utan också för att vi mer än gärna bjuder på kunskap genom olika typer av sammankomster och tillställningar. Att dela med oss ligger oss väldigt varmt om hjärtat, fyller Christian på med."

- "Det känns superbra att vi har kommit i gång och nu har Christian på plats. Vi tror mycket på att hans personlighet, bakgrund och kompets gör att han är helt rätt person att, tillsammans med våra fantastiska medarbetare, utveckla verksamheten i Sundsvallsregionen, säger Michael Albrecht, vice VD för ADDQ."

Välkommen Christian och Hej Sundsvall! Vi ses i vimlet!

Är du nyfiken och vill veta mer om vår verksamhet i Sundsvall, hör gärna av dig till mig.

Christian Nordström rundChristian Nordström
VD ADDQ i Sundsvall
+46 702 49 36 08

 

Vi rekommenderar också