ADDQ och QESTIT går samman för att stärka den nordiska marknaden inom QA

ADDQ går samman med Qestit som är ett ledande bolag i Europa inom kvalitetssäkring av mjukvara. Detta innebär ett starkare tjänsteutbud med kombinerad kompetens och kunskap från båda företagen under ett och samma tak.

Våra liknande tankesätt förde oss samman och vår starka ambition kommer att ta oss längre tillsammans. Med denna milstolpe öppnar vi dörrar till fler möjligheter samt utveckling i Sverige, Norden och övriga Europa.

"Vi är glada över sammanslagningen med QESTIT och de möjligheter det kommer att ge våra anställda och kunder i Sverige såväl som internationellt."

Fredrik Abrahamsson, VD

Om QESTIT

QESTIT är med 25 års erfarenhet av mjukvarutestning och kvalitetssäkring Europas främsta QA-specialister för företag som efterfrågar högsta kvalitet i sina produkter.

”Den nordiska marknaden är av stor strategisk betydelse för oss. Vi är mycket glada över att ha nått en viktig marknadsposition genom sammanslagningen och vi ser fram emot att arbeta tillsammans med ADDQ-teamet!”

Reto Züst, VD

Mål & Vision

Vårt mål är att stärka vår position som specialister inom mjukvarutestning och kvalitetssäkring ytterligare. Genom att erbjuda tjänster, allt från krav, ux-design, automatisering prestandatest, test & mätsystem till testledning, agil coachning och penetrationstest, stödjer vi våra kunder i att optimera sin mjukvara och hjälper dem att erbjuda sina egna kunder den bästa möjliga upplevelsen oavsett bransch.

Med nearshore-, offshore- och konsulter på plats erbjuder vi skräddarsydda lösningar för våra kunders behov som en pålitlig och framåtsträvande partner.

Våra konsulters kombinerade kompetens, expertis och erfarenhet samt deras motivation att leverera bästa möjliga resultat är ryggraden i bolaget. Med denna sammanslagning kommer detta att växa ytterligare, och vi ser fram emot framtiden.

Här hittar du den officiella pressreleasen för nedladdning

Pressrelease SE

 ADDQ-QESTIT Pressrelease Svensk version

Pressrelease EN

 ADDQ-QESTIT Pressrelease Engelsk version


Vid frågor kontakta:

Fredrik Abrahamsson
VD ADDQ
fredrik.abrahamsson@addq.se
+ 46 730 74 68 50

 

Alla blogginlägg

Vi rekommenderar också